Coachen en bemiddelen

Vanuit ervaring en netwerk

Je vindt bij ons uitsluitend hoog gekwalificeerde en ervaren (interim-)managers, trainers en specialisten die we inzetten al naar gelang de uitdaging die we samen met jou hebben geformuleerd. Daarnaast werken wij met specialisten op specifieke onderdelen.

Al je ondernemersvragen kan je bij ons beleggen, maar indien gewenst gaan we verder dan dat en zijn we jou sparringpartner en business-coach. We helpen jou en je onderneming te groeien en adviseren je hoe je als ondernemer met alledaagse uitdagingen als ondernemer om moet gaan. Ondernemersvragen lossen we reactief op en al jouw uitdagingen als ondernemer proactief.

Analyseren

Implementeren

Optimaliseren

Continu betrokken

Ondernemersvragen heb je altijd. Is de ene vraag opgelost, dan ontstaat de volgende alweer. Daarom blijven we betrokken bij jou als ondernemer en je onderneming.

Ons netwerk breiden we constant uit met vernieuwende diensten en producten. Deze bespreken we periodiek met je om je te inspireren. Ook hebben we online platform in ontwikkeling waar je een showroom vindt ter inspiratie en een persoonlijk dashboard met de diensten en producten die jou aanspreken.. Meer weten hierover? Vraag het aan een van onze Trusted Partners.

Samen met ons netwerk verzorgen we trainingen, workshops en masterclasses. Allemaal met als doel om jou en je collega’s te laten groeien.

Waar te beginnen?

Op basis van vrije gift kun je jouw ondernemersvraag bij ons indienen. We nemen dan direct contact met je op om je te helpen met de oplossing. Zo kunnen we elkaar laagdrempelig leren kennen en van daaruit de samenwerking verder uitbouwen. Een andere mogelijkheid is om een training, workshop of masterclass te volgen. Ook dan kom je laagdrempelig in contact met onze organisatie.

Wil je aansluiten met jouw product of dienst? Ook dan kun je contact opnemen met onze Trusted Partners. Zij gaan dan met je in gesprek om de mogelijkheden van samenwerken te verkennen. We horen graag van je!

WAARDECREATIE

Laten we ontdekken hoe we kunnen samenwerken!