Coachen en bemiddelen

Vanuit ervaring en netwerk

Al je ondernemersvragen kan je bij ons beleggen, maar indien gewenst gaan we verder dan dat en zijn we jou sparringpartner en ondernemerscoach. Vanuit die rol helpen we jou en je onderneming te koersen en adviseren je hoe je als ondernemer met alledaagse uitdagingen om kan gaan. Ondernemersvragen lossen we reactief op en vanuit een coachende rol al jouw uitdagingen als ondernemer proactief.

Je vindt bij ons uitsluitend hoog gekwalificeerde en ervaren (interim-)managers, trainers en specialisten die we inzetten al naar gelang de uitdaging die we samen met jou hebben geformuleerd. We reiken dan minimaal twee en maximaal drie oplossingen aan. Jij komt in contact met de aanbieders en onderzoekt of de oplossing die zij aanreiken op de juiste manier inspeelt op jouw behoefte.

Analyseren

Implementeren

Optimaliseren

Continu betrokken

Ondernemersvragen zijn er altijd. Is de ene vraag opgelost, dan ontstaat de volgende alweer. Daarom blijven we betrokken bij jou als ondernemer en je onderneming. Je kan ons altijd bellen, mailen of appen met jouw ondernemersvraag. Bij ons weet je dat er gedacht en gehandeld wordt in jouw belang, want jouw ondernemersvraag staat in alles wat wij doen centraal.

Het netwerk breiden we constant voor je uit met vernieuwende diensten en producten. Deze bespreken we periodiek met je om je te inspireren over nieuwe mogelijkheden van jou en jouw onderneming. Ook hebben we een online platform in ontwikkeling waar je een showroom vindt ter inspiratie en een persoonlijk dashboard met de diensten en producten die jou aanspreken.. Meer weten hierover? Vraag het aan een van onze Trusted Partners.

Samen met ons netwerk verzorgen we trainingen, workshops en masterclasses. Allemaal met als doel om jou en je collega’s te laten groeien.

Waar te beginnen?

Op basis van vrije gift kun je jouw ondernemersvraag bij ons indienen. We nemen dan direct contact met je op om je te helpen met de oplossing. Zo kunnen we elkaar laagdrempelig leren kennen en van daaruit de samenwerking verder uitbouwen. Een andere mogelijkheid is om een training, workshop of masterclass te volgen. Ook dan kom je laagdrempelig in contact met onze organisatie en het netwerk.

Wil je aansluiten met jouw product of dienst? Ook dan kun je contact opnemen met onze Trusted Partners. Zij gaan dan met je in gesprek om de mogelijkheden van samenwerken te verkennen. We horen graag van je!

WAARDECREATIE

Laten we ontdekken hoe we kunnen samenwerken!