Uniek en beproefd meetinstrument

Met de Sales Marketing Stress Test van Harbor360 worden alle cruciale aspecten van met name de verkoop- en marketingactiviteiten geanalyseerd. Met een heldere rapportage heb je direct zicht op het verbeterpotentieel van de organisatie. Meer dan 150 bedrijven hebben al geprofiteerd van de inzichten die de Sales en Marketing Stress Test oplevert.

Stap 1

Samen met idealiter 4 collega’s vul je online een vragenlijst in. Dit neemt ongeveer 20mn in beslag per persoon.

Stap 2

Je ontvangt een heldere rapportage en bespreekt de uitkomsten samen met een van onze gespecialiseerde Partners.

Stap 3

Je gaat (samen met onze Partner) aan de slag om het verbeterpotentieel direct te benutten aan de hand van concrete acties.

Over de maker van de
Sales Marketing Stress Test

Thom Arendsen

Thom is een energieke senior organisatie adviseur en specialist op het gebied van marktontwikkeling. Hij is de ontwikkelaar van de Sales & Marketing Stress Test en hij werkt al jarenlang actief met de principes van het door House of Coherence ontwikkelde gedachtegoed voor integrale ontwikkeling van mensen, organisaties en leiderschap.

Snel inzicht en meer rendement

Verbeterpotentieel

Je verkrijgt helder inzicht in de belangrijke en essentiële verbeterpunten van de organisatie

Marktpositie

Er ontstaat een helder beeld bij de sales- en marketingactiviteiten die goed aansluiten bij de markt en jullie marktpositie

Toepasbaar

Er worden concrete adviezen en handvatten geboden om de vastgestelde ontwikkelpunten om te zetten in rendement

Gewerkt met o.a.

Eerst contact?

Wil je meer weten over de Sales Marketing Stress Test , Harbor360 als organisatie of een van onze Partners? Neem vrijblijvend contact op en krijg antwoord op de vragen die je nog hebt.