Roy Nij Bijvank

Binnen mijn 20 jaar ondernemerschap is mijn passie ontstaan ondernemers en ondernemingen in de kracht te zetten. Met mijn analytische vermogen en creatieve blik zet ik mensen in beweging. Waar nodig zorg ik voor structuur en geef ik samen met de ondernemer vorm aan de (re)organisatie. Als optimist en rasechte commerciant zoek ik verbinding en denk ik altijd in kansen.

Expertise

Positionering & Strategie

82%

Organisatieadvies

90%

Verandermanagement en reorganisatie

92%

Ondernemerscoach

95%

Ontwikkel- en leiderschapsprogramma's

93%

Commercieel Management

95%
Gewerkt met o.a.

Partner Kwaliteiten

Vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid inspireer en motiveer ik ondernemers het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen. Met al mijn passie zet ik me in om de gezamenlijke inzichten om te zetten naar doelen en bied ik je de structuur om stap voor stap deze doelen te realiseren. Zelf ben ik jarenlang gevormd in de commercie en weet ik daardoor als geen ander dat bedrijven moeten meegroeien aan de eisen van nu en hoe je daarop inspeelt.

Kom in contact met mij

Ik ben actief als trainer en coach, analist en regisseur van trajecten.