Rob Dorgelo

Ondernemers en ondernemingen helpen met end-to-end oplossingen. Met een brede achtergrond als ondernemer en interim manager in de industrie, logistiek, dienstverlening en als (top)sporter, (her)ken ik de uitdagingen bij organisaties in diverse fasen van ontwikkeling. Mijn kracht ligt in strategisch en operationeel veranderen, ondernemen, integratie, bewegen, realiseren en samen met mensen.

Expertise

Operations & Supply chain

98%

General management

94%

Interim management

93%

Veranderingsmanagement

91%

Strategie

85%

Coaching

80%
Gewerkt met o.a.

In de spotlights

Whitepaper: Strategische wendbaarheid

In deze whitepaper, die is geschreven met het doel jou te inspireren en mee te nemen in voorbeeld situaties, bespreek ik wat wendbaar organiseren is en wat dit voor jou als ondernemer betekent.

Sales Marketing Stress Test

Verkoop en marketing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en vormen in menige organisatie de kern van de activiteiten. Juist daarom levert een analyse van beide aspecten het beste beeld op om tot concrete oplossingsrichtingen te komen, waarmee de geringe investering van scan snel wordt terugverdiend. De Sales Marketing Stress Test is een uniek en beproefd (ruim 150 keer toegepast) meetinstrument waarmee cruciale aspecten van jouw organisatie en met name van de verkoop- en marketingafdelingen worden geanalyseerd.

Partner Kwaliteiten

Ondernemen is topsport. Als ondernemer en interim manager heb ik diverse bedrijven in de industrie & logistiek (be)geleid in verschillende fasen van hun ontwikkeling. Uit de praktijk ken ik de worstelling van de ondernemer, zie ik de potentie, weet die ook te vertalen naar oplossingen en te implementeren. Mijn passie is om ondernemingen en ondernemers helpen dit te samen te ontdekken, helpen realiseren en renderen. Ik doe dit vanuit een integrale en procesmatige insteek, benader alles met een open mindset, heb een nieuwsgierige insteek, ben performance gedreven en ben met een technische, milieu en bedrijfskundige kennis in staat om organisaties praktisch te helpen integraal te verbeteren en structureel renderen.

Integratie en wendbaarheid

Mijn specialiteit is het integreren van disciplines, processen en mensen. Door goed te (blijven) begrijpen wat de uitdagingen van de klant in zijn markt zijn, deze te bedienen met een passende strategie en producten/diensten, te vertalen naar wendbare en solide processen en systemen, meetbaar te maken, te kunnen begrijpen en blijven communiceren met betrokken stakeholders, kan ik organisaties zo organiseren dat ze wendbaar blijven. Ik kijk daarbij graag van buiten naar binnen en weer naar buiten.  Samen met de ondernemer bepalen we wat nodig is en welke tools, technieken en (organisatie)vormen passen bij zijn bedrijf.

Multidisciplinair

Een brede achtergrond als ondernemer, interim manager en programmamanager, lange ervaring binnen maak-, logistiek- en dienstenbedrijven, in grote diversiteit van functies, in diverse fasen van ontwikkeling en op strategisch en operationeel niveau. Ik kan je helpen ontwikkelen als sparringpartner voor RvB, Directie en eigenaar/DGA, uw bedrijf helpen ontwikkelen en verbeterpotentieel inzichtelijk te maken als consultant programma of interim manager en de organisatie en mensen helpen ontwikkelen door het bedenken, opzetten, inrichten, aansturen en wendbaar krijgen en houden van mensen op strategisch en operationeel niveau.

Kom in contact met mij

Ik ben actief als trainer en coach, analist en regisseur van trajecten.