Waarom Harbor360 is opgericht

De behoefte aan een plek waar je als ondernemer, manager of directeur terecht kan met al je vragen hebben we allemaal. Je hebt ideeën, ziet kansen, loopt tegen problemen aan of zit met je handen in het haar. In iedere situatie wens je dat er een plek is waar er kundige mensen zijn die jou kunnen helpen om het beste uit iedere situatie te halen.

Je bent daarom op zoek naar een door de wol geverfde sparringpartner, ofwel een Trusted Partner van Harbor360. De Trusted Partner helpt jou om jouw ondernemersvraag te analyseren en deze adequaat en deskundig op te lossen. Iedere Trusted Partner heeft minimaal 10 jaar ondernemerservaring en vanuit die ervaring begrijpen we jou door en door. Onze focus en ons belang ligt volledig op het oplossen van jouw problemen of het benutten van de kansen die zich voordoen.

Dit doen we samen met een netwerk van intussen meer dan 150 specialisten en tools waardoor we antwoorden bieden binnen de volledige 360° van jouw onderneming. Alles vanuit een onafhankelijke rol en uiteraard volledig handelend in jouw belang. Klinkt als een utopie? Bij ons is het realiteit. We weten wat het is om de wind in de zeilen te hebben en ook wanneer de wind draait en tegenzit en daarom zijn we er voor jou en jou alleen.

Ontmoet het team

Rogier Gigengack

Founder

Leslie Schlebaum

Trusted Partner

Frans Derks

Trusted Partner

Jouw naam hier?

Word Trusted Partner bij Harbor360

Peter van der Velden

Sales en marketing expert en manager

Karlijn Löwik

AVG Compliance Consultant

Roel van Haandel

UX/UI Expert

Laurence de Wilde

Social Media Expert

Perry Hoogerwerf

HR Trainer en interim manager

Erwin Hofman

Web Performance & Accessibility Expert

Iris Spronk

Webscraping Specialist

Rik Engelen

SEO & Linkbuilding Strateeg

Brian Kosterman

Online Marketing Strateeg

Michelle Lubberhuizen

Marketing Manager

Harm Peter Wijnstok

General manager en interim manager

Luc JansenManenschijn

Video Producer

Het verhaal achter Harbor360

De naam “Harbor” verwijst naar de veilige haven die je alleen maar kunt bereiken op basis van goed zeemanschap, gebaseerd op ervaring, inzicht, kennis en kunde; en soms door het nemen van “gecalculeerde” risico’s. De metafoor met goed ondernemerschap is dan snel gemaakt. Dat is de eerste reden.

De tweede – en belangrijkste- reden is dat we een plek willen bieden waar je veilig kunt aanmeren met al je management- en ondernemersvragen en waar we je voorzien -om in dezelfde beeldspraak te blijven- van alle proviand en materieel en mogelijk zelfs een nieuwe lading, om je reis succesvol te vervolgen.

Het getal 360 staat voor 360°. Wij geloven namelijk dat je een organisatie alleen kunt laten groeien en continuïteit kunt borgen wanneer je werkt vanuit een 360° benadering. Alles moet kloppen en op elkaar aansluiten om groei te realiseren en waarborgen. Daarom beschikken wij over een netwerk van specialisten en tools voor ieder onderdeel binnen jouw organisatie.

WAARDECREATIE

Laten we ontdekken hoe we kunnen samenwerken!