Henk van Dijk

Ik ben een creatieve en bevlogen Manager, maar bovenal een menselijke persoonlijkheid. Van te voren stel ik duidelijke doelen met jou als klant en ben dan flexibel in mijn optreden om deze doelen te verwezenlijken. Een pragmatische inslag is essentieel en als geen ander ben ik in staat de immer aanwezige driehoek: (vak)inhoud, het uitvoerende proces en de daarbij behorende interpersoonlijke relatie, uitstekend te combineren en te leiden naar praktische oplossingen.

Expertise

Strategie

90%

Interim manager

95%

Ondernemerscoach

80%

Techniek

99%

Operations

90%

Regisseur van verbetertrajecten

88%
Gewerkt met o.a.

Ervaringen uit de praktijk

Erwin Briene

Duty Manager Operations
KLM

In de jaren dat ik met Henk bij Transavia Airlines /KLM heb samengewerkt (als respectievelijk Dutymanager OCC en maintenance controller), ben ik hem zeer gaan waarderen. Als geen ander kan hij buiten zijn eigen vakgebied om meedenken aan oplossingen en overziet hij de consequenties hiervan. Daarnaast valt hij op door zijn kennis, doorzettingsvermogen en een gezonde portie eigenwijsheid

Partner Kwaliteiten

Sinds 2017 ondersteun ik directie/ondernemers in de industrie, productie en dienstverlening bij het realiseren van hun ambities. Mijn kracht ligt erin dat ik een 360 graden view heb op een organisatie en daarmee laat ik de Directie van een bedrijf zien, hoe de zaak ervoor staat d.m.v. een 360graden scan van 1 week en daarna desgewenst begeleid ik het vervolgtraject.

Kom in contact met mij

Ik ben actief als trainer en coach, analist en regisseur van trajecten.