Dick
van Gend

De Logistiek/Supply Chain is echt een heerlijk werkgebied! No-nonsense, er moet gewoon hard gewerkt worden en het is het resultaat dat telt. Ik voel me op alle niveaus in de organisatie thuis. Ik ben de gesprekspartner van het management, maar ik weet ook wat er in het middenkader en op de vloer leeft.

Expertise

Interimmanager

86%

Coach en trainer van teamleiders in de logistiek

80%

Regisseur van verbeteringstrajecten

95%

Logistiek en Supply Chain

92%

Implementaties WMS en ISO

85%

Locatie en inrichtingsonderzoek

95%
Gewerkt met o.a.

In de spotlights

Quick-Scan: Heldere analyse en snel resultaat!

De Quick-scan bestaat uit een onderzoek naar de beginsituatie in termen van cijfers, logistieke stromen en bedrijfsmatige activiteiten. De cijfers worden systematisch vergeleken met activiteiten elders in dezelfde sector (benchmarken). Deze vergelijking vormt weer de basis voor verbeteringsvoorstellen.

De voordelen van deze quickscan:
– Externe visie en kennis brengen nieuwe inzichten met zich mee.
– Doorlooptijd en dus ook de kosten zijn van te voren bekend.
– Vooraf worden afspraken gemaakt over de output.
– Verbeteringen en besparingen zijn vaak direct te realiseren

Partner Kwaliteiten

Mijn expertise gebieden zijn,  Logistiek/Supply Chain met ondermeer Outputverbeteringen, Implementaties (WMS en ISO), Outsourching van activiteiten, Opzetten (de)centrale distributieorganisatie, Locatie- en inrichtingsonderzoek

Multidisciplinair

Ik voel mij thuis op alle niveaus in het bedrijf en ik ben daardoor sterk in het vertalen van strategie naar beleid op uitvoeringsniveau en ik sta stevig in alle veranderingsprocessen die noodzakelijk zijn.Mijn credo is  “Veranderingen moeten gedragen worden door de mensen die het doen.”

Brede kennis

Vanuit mijn brede vakkennis betrokken bij outputverbeteringen, implementaties (ERP, WMS en ISO), productiebesturing, ontwikkelen nieuwe blauwdruk, outsourcing van activiteiten, privatisering, opzetten van centrale distributie organisatie, locatie en inrichtingsonderzoek.

Veel ervaring

Nieuwe uitdagingen en groei staan centraal in mijn carrière. Veel verschillende functies heb ik vervuld bij diverse toonaangevende bedrijven en organisaties (ook internationale). Sinds 2000 werk ik nu zelfstandig. Op het terrein van management en logistiek/Supply chain weet ik van wanten.

Kom in contact met mij

Ik ben in te zetten als Interimmanager, coach en trainer van bijvoorbeeld teamleiders en regisseur van verbeteringstrajecten